Ninjas och Hebbes valpar flyttar till sina nya familjer! Flytten började den 10 maj och sista valpen åkte till kalmar den 23 maj. Nu har lugnet lagt sig här hemma.


Mamma Ninja saknade sina valpar, gick och luktade och letade. Men i söndags började hon fortsättningskurs i nosework, så nu är allt bättre. Nedan kommer lite bilder på varje valp när
dom hämtas av sin familj.
Först ut var Zorro, som flyttade till Långskog

Så flyttade Zibelle till Kiruna.

Nästa blev Zucarello, till Luleå
där hans storebror Izor väntade.


Zamir flyttade till Älvdalen.                                 Lilla Zumba åkte till Kramfors
Li
Zingo flyttade till Föllinge och fick en storasyster. Lilla Za Za Gabor kom till Väddö.

Sist flyttade Zoe, som flyttade till Kalmar och fick en storasyster härifrån som heter Pinot
och är tio år gammal. Så hej då säger Z-kullen, jag önskar lycka till. Alla valparna har fått så bra hem, det känns jättebra. ( mer bilder fins under kullar)

Ninja två veckor kvar innan valpning. Vilket väder vi har just nu, hoppas det fortsätter.


Ninja är nu 43 dygn på väg i dräktighet, nu är hon lite rund om buken, har börjat äta igen med en väldig aptit, efter två veckor med matvägran, då bara godsaker passade. Nu duger allting. Hon orkar inte med några längre promenader i skogen, utan det blir matte och Ninja som går korta promenader. Annars mår hon bra och har blivit väldigt lugn, hon har ändrat sitt beteende ganska mycket, från full fart och väldigt intensiv, till en mogen dam, precis som hon förstår att något stort ska hända. Dom är ju kloka våra djur. Vi har så fint väder så jag har fotat lite bilder på Ninja och mina andra hundar. (Se här nedan)

Ninja och mamma Sunny i snöhögen framför vårat hus. Undrar just när den har tinat ner,,,

Mina tre.

Ninja i skogen, ensam promenad med mig, får vara lös, går lugnt till när hon är ensam.
Jag hittade några bilder på den blivande pappan också, han är ju så fin och en mycket trevlig kille, Hebbe. Gavelsjös John Blund, här på Skk i Sundsvall.


Hebbe.
Avslutar med en bild på dagens väder, utanför Björköfjärden i Vikarbodarna.

Stilla.