Valpar

 

kontaktaoss_bild

Nu hoppas vi på valpar vecka 11. Ninja har varit på dejt. Det gick väldigt bra, så nu är det bara att vänta på tecken att hon är dräktig.Vid intresse hör av dig till mig på telefon 070 6649166 eller mail, solanf47@gmail.com.
Den blivande mamman är Ninja, Veni Vidi Vici heter hon i stamtavlan. Ninja är tre år, en livlig fröken, duktig i nosework, det är det bästa hon vet, att få jobba med nosen. Hon är väldigt intelligent och vill gärna ha mycket kontakt. Ninja har ett vackert huvud fin päls utan lockar, bra rörelser, har visats på utställning där hon fått BIR eller Bim CK. Jag hoppas detta ska bli bra. Presentation av föräldrarna här nedan.

Gavelsjös John Blund HD/A.
Hebbe, som han kallas är fyra år gammal, en mycket trevlig hane, rastypisk till både utseende och temperament. har bra meriterade hanar bakom sig i stamtavlan, Som finns längst ner på sidan.Veni Vidi Vici HD/B.

Ninja, två veckor kvar till valpning

Ninja väntar valpar vilken dag som helst.

 

Vid köp av valp hos oss ingår följande:

– Trygghet i att din nya valp är avlad enligt SKK´s
och rasklubbens rekommendationer och krav
– Valpen är registrerad i SKK – Svenska Kennelklubben
– Valpköpet bekräftas genom SKK´s köpeavtal
– Valpen är avmaskad & vaccinerad
– Valpen är försäkrad mot dolda fel till 3 års ålder
– Valpen är ID-märkt
– SKK´s informationsmaterial
– Vårt eget valpkompendie med viktig information
– Valpbox med mat och diverse tillbehör
– Träffar för våra valpköpare – stöd & råd i ditt nya hundägande, livslång support.

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Aktuella kullar

Info kommer…