Vår Dennis finns inte med oss längre.

Dennis in memoriam

Idag den 27 november 2017 fick vår kramnalle somna in. Världens bästa Dennis. En sån fin vinterdag och ett så tungt beslut. Men när huvudet vill mer än vad kroppen orkar med, så måste man ta detta svåra beslut. Sov gott fina Dennis, vi har många fina minnen efter dig. Så skönt att du var med på våra promenader ända in i det sista. Att du fick sluta med värdighet känns ändå bra, mitt i all sorg. Dennis blev 11 år och 10 månader, han var från vår fina M-kull, född 2006-02-08 efter SV-05 SV-04 Light My Fire VH Adelaarsvaren och vår fina Stina, LP1 WVW-2008 First Lady. Dennis var ensam pojke i kullen och syster med vår fina Madicken.

DSC_0979Dennis på fjället okt 2017

En vacker vinterdag. Till höger, Dennis på fjället oktober 2017, där fick han upp en ripa och var så lycklig.

 

Lämna ett svar