Kennelträff den 8 september! Tack alla ni som kom till vår träff för de tre sista kullarna.


Två systrar, Elsa och Sunny, så lika varandra. Sunny hade sex barn som kom till träffen. Så roligt att se hur dom vuxit och blivit så fina, ett år den 31 augusti. det var Prince, Samba, Junior, Nicki, Morris & Ludde. Långväga gäster, från U-kullen.

Oskar med husse hade åkt ända från Skara, han är från S-kullen. Gamla Alice var förstås med tolv år gammal, hon hälsade Elsa välkommen. Puss på dej.

Vi började med att presentera oss. sedan visade jag hur man börjar lära in nosework, alla fick prova på. Efter detta hade vi korvmarkering i träden, jag hade knytit fast korv som hängde ner, och det var meningen att hunden skulle markera och få belöning. Mycket prat blev det naturligtvis, för det är ju så roligt att träffas så här, alla har ju mycket att berätta.
 
Tristan från T-kullen & Samba från U-kullen
Under tiden jag fixade fram lunchen så fick alla gå en tipsrunda med rasrelaterade frågor. Så lunch som tydligen smakade riktigt bra, mycket fika blev det, bärpajer och äppelkakor mm tack ni som hade med presenter.
 
Efter lunchen så hade vi prisutdelning från tipsrundan, dom är pålästa mina valpköpare.

Prisutdelning. När klockan började närma sig fem, så var nog alla lite trötta och då var det ju dags för det obligatoriska gruppfotot. Lite stökigt var det innan alla hade tagit plats och lugnat ner sig. Tolv hundar som träffas så här, då är det inte lätt att sitta fint. Men till slut så gick det bra.

lite stökigt, men men

Tack alla för en jättetrevlig dag. Det är just detta som gör att det är så kul med hunduppfödning. Lägger ut mer bilder på fotoalbumet.

 

 

Lämna ett svar