Happy New Year 2020!


Vi önskar alla våra valpköpare och vänner ett riktigt Gott Nytt År!
En liten sammanfattning av året som gott.
Det bästa är att alla hundar fått vara friska under året, även gamla Alice som fortfarande hänger med snart tretton år gammal.
Så mycket utställning har det inte blivit i år pga min hälsa, men det ska väl bli bättre.
Vi åkte till Leksand i juni där Pyzzel fick ett CK, Zigge Ex, campingen var jättefin med hundbad som gillades i värmen. Så träffade vi gamla vänner och det är ju alltid roligt.
Jag har tränat och tävlat nosework med Sunny Girl, det tycker hon är sååå kul.
På alla inofficiella utställningar har mina hundar placerat sig i Bis-finalerna, det är ju jättekul, fina priser får man också.
Vi åkte till Piteå Internationella den 14 juli. Där Pyzzel blev Bästa tik, Cacib. Osmond 4:a Bästa hane CK & Bästa veteran, Sunny girl EX 3:a tiklassen. Vi blev 2:a bästa uppfödare med hp i rasringen.
Alfta den 7 juli blev Pyzzel 2:a Bästa tik CK, Sunny 3:a Bästa tik CK, Zigge EX 2:a i hanhundsklassen.
Den 7 september hade vi kennelträff här hemma för de tre sista kullarna, jag har ju inte träffat dem sedan de flyttade härifrån, så det blev jättespännande. lite duggregn på morgonen men vi hade satt upp flera partytält så det gick bra. fram på eftermiddagen tittade solen fram. Jag visade hur man lär in nosework och vi hade korvsök i träden. Lunchen med grillad fläskfile och potatissallad smakade tydligen bra, likaså äppelkakorna av lite olika slag som valpköpare hade med sig. Vi hade mycket att prata om och flera långväga gäster. Detta är en dag jag alltid kommer att minnas.

Samma dag var Pyzzel på tvådagarsutställning i Ventspils i Lettland. Första dagen var en vinnarutställning så hon fick vinnartitel och blev Bim båda dagarna och två Cert. Så himla kul.

Duktiga Robin Hood med sin duktiga matte tävlar och tränar med fina resultat, de är så jätteduktiga i nosework och spår, undrar hur detta ska sluta? Lycka till.

Så en vecka i Ljungdalsfjällen, det bästa på hela året, tur med vädret men lite för kall för hundarna att bada i fjällsjöarna.

Så var det dags för utställningen här hemma i Nordichallen Skk nationella.
Pyzzel visade framtassarna igen och blev Bim, Bästa tik med CK, Sunny Girl 3:a Bästa tik CK, i unghundsklass fick fina Unique ex med mycket lovande kritik.
Zigge EX 1:a hanhundsklassen. Osmond 3:a Bästa hane CK, Bästa veteran.
Vi placerade oss på 4:e plats som uppfödare i finalringen med fyra olika kombinationer. Så nöjda med den dagen.

Nu hoppas vi på ett bra 2020 och nya småtassar fram på vårkanten.
Vi som var med under året

Gänget

 

Lämna ett svar