Nu tror jag att Sunny Girl är dräktig! Hon är fyra veckor på väg. Jag kommer skriva mer under fliken valpar. Så gratulerar vi Higher And Higher Osmond som ligger på tredje plats, som årets senior & veteran 2019. Que Sera Sera på sextonde plats som årets showsetter 2019. Se bilder längre ner på sidan.


Sunny är nu fyra veckor på väg, och jag tycker hon har blivit lite bredare över ryggen när hon sitter ner. Hon mår bra och det är full fart. Nästan ingen snö i skogen så vi går våra dagliga promenader, det är nu grönt och fint och vi hoppas det fortsätter så. Jag ska skriva lite på sidorna kullar, och planerade valpar där jag kommer med mer information om Sunny.
Bilden nedan är på en lite mallig Sunny. Så gratulerar vi Osmond och Que Sera Sera som ligger på listorna 2019. Se bilder nedan

Higher And Higher Osmond placerade sig på tredje plats, på 2019 års senior & veteranlista. Grattis till matte Annsofie !! Osmond blir tio år den 13 maj och är fortfarande som en ungdom, har aldrig haft några krämpor under sina tio år. Que Sera Sera ’Pyzzel’ placerade sig på en sextonde plats som årets showsetter 2019.

Lämna ett svar