Augusti månad och varmt! Ninja 13 veckor, tiden går fort.


Här är Ninja med bästa lekkompisen Zigge. Nedan lite bilder på Ninja i skogen som är så rolig , finns så mycket spännande att upptäcka där.Än så länge får jag gå ensam med matte i skogen, det är bäst så säger hon. Men vi var på norra berget och miljötränade en dag och det var väl inge märkvärdigt tyckte jag. Klart jag var trött när jag kom hem.

När kossan romade så brydde jag mej inte.
Lite morgonmys i solen på altanen med de stora hundarna.

På stan, miljöträning för de vuxna, fast det var rätt tomt med folk där, några duvor som Pyzzel inte kunde slita sig ifrån och Zigge stog så fint för.


Kul när det kommer kompisar med lite fart på.

Så sprang det en mus på gräsmattan och matte släppte inte ut oss!!!

Så fick Sunny lite egentid med matte i skogen.

Nu längtar vi efter det här, fjällen! Blir nog en resa i början av september, ska bli spännande och se om Ninja kan uppföra sig i husvagnen.

Lämna ett svar