Slutet av maj och äntligen lite värme! Ett minne dök upp från en setterträff för sex år sedan.


Mamma Enice med sina fyra avkommor, från vänster Rambo, Enice, Rosie, Robin Hood och Rambling Rose. Trevligt var det med våra träffar på den tiden, speciellt som här på Bureplatsen vid norra berget i Sundsvall. Finns ju inte så mycket att berätta om, i dessa tider när man inte kan åka på några aktiviteter med hundarna . Hoppas detta med corona snart är över. Men lite bilder på de sista valparna som nu är fem månader. Lady som bor i Kiruna och är en riktig fjällbrud, så lilla Nellie som bor i Härnösand och ska börja valpkurs till veckan, så kul att ägarna jobbar så med sina hundar.
 Lady.

Nellie, spanar ut över sin tomt där hon brukar busa med sin matte.

Så en bild på mamma Sunny.
Vi väntar på att denna lilla fröken ska börja löpa, en dotter till Sunny som bor i Östersund, men hon tycks hålla på sig den lilla damen.

Unique från U-kullen

Lämna ett svar