Gott Nytt År 2022!!


Året som gott. Det är väl inte så mycket att säga, roligast är ju att Nicki födde en fin valpkull den 11 augusti 10 stycken fina valpar, första kullen på vårt nya boende i Vikarbodarna, Skatans fiskeläge. Sommaren blev ju väldigt varm, så våran tomt kämpade vi med i värmen för att få i ordning. Tur att det var nära till vattnet, så inköptes en stor badbassäng till hundarna. Rosor och annat smått och gott planterades, vattnades mest varje dag.
Valpköpare ringde och ville köpa valp, men tyvärr alla var ju tingade för länge sedan, det har varit högt tryck på valpar detta år. Nu väntar vi ett tag med valpar och tar lite ledigt till våren och sommaren. Vi har ju inte varit iväg på någon hundutställning utanför länet på två år, bara några få inofficiella hemomkring, och det har ju gått bra, Zigge Bir och Big placerad på de två vi varit på, och Ninja Bim. Ninja går på noseworkkurs och är jätteduktig, ska börja fortsättning nu i januari, hon tycker det är sååå kul. Hon behöver också jobba med nosen för att lugna ner sig lite. Hon är väldigt intensiv. Vi har ju nära till skogen här så alla hundar kan springa av sig och när det är barmark så blir det lite spårläggning, men nu ligger isen här och det lutar nog till en sparktur lite då och då, kanske pimpla upp en och annan abborre, för det finns det mycket av här. Nu hoppas vi att alla varianter av Corona viruset lugnar ner sig, så vi kan röra oss fritt i landet och kanske utanför också, man längtar ju faktiskt att träffa gamla vänner och släktingar. Nu hoppas jag få träffa några av mina valpköpare på någon utställning under sommaren, det är ju så kul att se hur de små utvecklas, många av valparna flyttade ju många mil härifrån. Var rädda om de små liven, så hoppas jag vi träffas någon gång under året 2022.
/ Solbritt

Lämna ett svar