Piteå NORDIC DOG SHOW! Fredag 15 juli 2022. Vilken dag! två Nordic Cert, ett reserv Cert. CK , Bästa uppfödare


Fredagens rosetter.

Que Sera Sera BIR, Nordic Cert, BIG, Bis 4:a VET, BIS res. Tiquila BIM Nordic Cert.

Sunny Girl 2:a Bästa tik Nordic R-Cert


Veni Vidi Vici, 3.a Bästa tik CK. Bästa uppfödare i finalringen ,bild nedan.
Tin Tin, bror till Tiquila trea EX. Nicki VG, lite blyg men fin kritik. Domare Paul Lawless, mycket noggrann, mätte och tog sig tid med varje hund. Femton olika fågelhundsraser dömdes i ringen, roligt med så många fina hundar.

Pyzzel  Bästa fågelhund. Domare Paul Lawness.


Bästa uppfödare.
 
Gabriella & Sunny Girl.                                 Förmiddagens rosetter.

TIN TIN. Isor
Tintin spanar in nåt spännande.  Så kom en hane från vår sista kull från Luleå och hälsade på, så roligt att se när dom vuxit på sig lite och ser ut att bli jättefin. Matte blev taggad och har anmält till Överkalix. Lite bilder från utställningen nedan. Pyzzel Bis:4a veteran


Pyzzel, Que Sera Sera med matte vänta på finaltävlingen på söndagen. Min helt underbara tik som vet precis vad det handlar om, så lugn, men när det är dags att visa upp sig i ringen då blir det fart och ibland ett leende åt domaren.
Så var det dags att fira dagens resultat med bubbel och god mat, med trogna valpköpare genom åren. Trevligt hade vi, jag tackar för all hjälp i ringen och runt omkring.