Idag gratulerar vi vår Sunny och hennes kullsyskon i S- kullen!


Sunny Girl, vår lilla mamma som pysslar om alla både tvåbenta och fyrbenta. Sunny som fick så många valpar i sin första kull, 14 stycken småttingar, tre gick bort de första dygnen. Hon flyttade alla sina valpar en natt, från valplådan till sin egen bädd under en bänkskiva vid ett element, gissa om vi blev skräckslagna när det var tomt i valplådan. Jag har aldrig varit med om detta förut, hon låg på dom så vi såg dom inte vid första titten. Hundar kan ju flytta valpar vi tre veckors ålder, men dom här var ju bara några dygn gamla. I Sunnys kull nummer två föddes en tik, lilla Ninja som vi har kvar här hemma. Sista kullen som blir två år den 17 december föddes två tikar, det skulle vara många fler enligt ultraljudet, men vid en bilolycka första advent tappade hon alla utom två fina tikar. Nu ska Sunny bara ha det bra och inte ha fler valpar. Hon gillar nosework så det blir lite av det här hemma. Grattis till alla syskonen.