Vi önskar alla vänner ett Gott Nytt År!


Året som gott är inte så mycket att säga om. Inga valpar har vi haft, däremot har jag ägnat en del tid för Ninja som kommit lite på sidan om, vi har tränat en del nosework och varit på inofftävlingar, någon officiell har det blivit, men inget diplom, hon är duktig men det är väl matte som gör lite fel. Sommarens höjdpunkt var utställningen i Piteå i juli, där Pyzzel verkligen visade upp sig, det gick bra för alla de andra också. BIR & BIM, två Nordic cert, ett reserv Cert, CK. Pyzzel Bästa fågelhund av många raser, fjärde Bästa veteran, så blev vi Bästa uppfödargrupp. Så vi var så nöjda med helgen, dessutom träffa gamla goda vänner som ställde ut sina hundar. Bra gick det i Svenstavik också, då ställde jag bara Zigge och Ninja som blev BIR & BIM. sen har det varit lite inofficiella utställningar som är så roliga att besöka. En liten semestertripp genom dalarna ner till Väddö så hem efter kusten. Nu hoppas jag alla får vara friska så får vi se om det blir några valpar under 2023. Lite fina bilder på hanhundar som jag fött upp kommer här.

En bild på fina duktiga Robin Hood, som tävla Nosework och tränar alla möjliga grenar tillsammans med sin matte. Robin blir tio år nu i januari.

Tintin som är bror med min Zigge, åker på utställning och får fin kritik.

Så en bild på Tingeling, kallad för ’Sally’ en syster till Tintin och Zigge, som inte finns med oss längre, efter en tragisk olycka i höstas. Sally blev bara sex år, mycket saknad.
Det var väl allt från mig i Vikarbodarna.
   
Vårt nya lilla boende.                                      Min busiga Ninja