Jubileumsutställningen i Sundsvall den 7-8 oktober 2023


Sunny Girl EX 3:a i tikklassen, fin kritik digitalt, men lite annorlunda muntlig, inget CK.
Tiquila EX 2:a i hanhundsklassen, samma här fick nedslag på huvudet, som han aldrig fått förr, så önskades grövre benstomme, jag tycker det räcker, ska inte ha så tunga hundar. Inget CK, så är det med detta, inget att bry sig om, domaren kunde väl inte rasen riktigt, så är det lite konstigt att det blir två olika resultat.
Sunnys kritik:En utmärkt helhet. Vackert huvud, mkt bra hals. Utm rygg. Välvinklad- Tillr benstomme. Mkt bra tassar. Tillr bröstkorg. Mkt bra päls och färg. Mkt goda, vägvinnande rörelse.
Tiquilas kritik: Mkt god helhet. mkt bra huvud, aningen markerat stop och panna. Mkt bra hals. Mkt bra rygglinje. Normalt kors. Välvinklad. En aning klen benstomme. Mkt bra tassar. Välutv bröstkorg. Mkt bra päls och färg. Mkt goda rörelser.

Ninja, Sunny, Zigge. Mina tre fina, Ninja ställdes inte ut, fick gotta sig med märgben i bilen.