Vi önskar en God Jul! Den 17 december fick Sunny två valpar.


Vi önskar alla vänner en God jul. Så vill jag berätta att den 17 december fick Sunny två tikvalpar.
Hon bar på fler, eftersom jag ultraljudade henne på 31:a dygnet och då såg vi fem stycken, det brukar vara några till eller dubbelt. Dagen före första advent då vi var på väg hem från det lilla huset vi ska flytta till så råkade vi ut för en trafikolycka, vi hade bara en halv km kvar hem. Vi körde av vägen det var blixthalka, Sunny låg i baksätet och de andra hundarna bak i bilen. Sunny försökte jag lugna så gott det gick men jag fick inte röra mej för ambulanspersonalen, så fick dom inte ut mej heller för min sida var intryckt mot ett elskåp ock en lyktstolpe, så hade bilen kanat upp på en bergvägg. Tur man har grannar som alltid ställer upp, och kom till platsen ock hämtade hundarna så dom fick komma hem i lugnet. Men senare på kvällen fick Sunny en blödning så min man och son, sonhustru åkte till djursjukhuset med henne, där såg dom tre hjärtljud. Så det var bara att hon skulle ta det lugnt och hoppas att allt skulle gå bra. Men det gjorde inte det, hon blev smalare och smalare, så jag förstod att hon resorberade sina valpar.
Men två fina tikvalpar som nu väger mellan 500 och 600 g och ser ut att må bra det har vi ,  dessa små är ju tingade för länge sedan. Så ni som vill köa vidare på nästa kull som jag planerar till hösten, hör av er på sms eller mail så jag vet. Det ringer valpköpare hela tiden vet inte om det är corona pandemin  som ställer till det här. Så snälla hör av er jag orkar inte höra av mig till alla som väntat på valp just nu och det är många.

Sunny med sina små, fem dygn gamla.
Här är en bild på pappa Malte ’Nutmeg’s I Do I Do I Do, en fin hane med fint temperament och A på sina höfter precis som Sunny.

Tråkigt att det blev så här, men det kunde gått mycket värre om vi haft ett möte. Nu är det bara att ta nya tag, först ska vi flytta till ett mindre hus vid Skatans fiskeläge och det blir ett jättejobb med alla saker vi samlat på oss under 49 år som vi bott på Alnön.
Nu ska vi ta det lugnt i julhelgen och jag önskar er alla en så fin jul som det bara går att få i dessa tider.

Lämna ett svar