Vi önskar ett Gott nytt år! Året som gått.


Året som gått.

Ja, året som gått handlar ju mest om coronavirus, inga utställningar inga träningar eller tävlingar, jättetråkigt, lite spår mm hemma i skogen, men det blev inte så mycket av det heller nu på hösten eftersom vi håller på att renovera ett mindre hus ute vid Vikarbodarna i Skatans fiskeläge. Men lilla Ninja föddes den 5 maj ensam tik i kullen. Nu en vilde utan dess like, vid 8 månaders ålder klarar hon det mesta på både gott och ont.
Ninja 12 veckor.                                                         Ninja 3 månader.
Så har två gamla damer från N-kullen gott bort Alice och Nicki 13 år gamla, Alldeles grå i sina ansikten
   
Nicki                                                                                   Alice
I september sålde vi vårt stora hus med stor trädgårdstomt,  inhägnat och bra för hundarna men för stort för oss som orken börjar ta slut för.
Så väntade Sunny valpar veckan före jul, men första advent råkade vi ut för en bilolycka, som finns att läsa om längre ner på sidan. Hon resorberade en del valpar, och den 17 december föddes två fina tikar, som ser väldigt välmående ut i dag. De kommer att heta på X.

  
Ja det är väl det som hänt under året, vi är ju i riskgrupp så det är bara att hålla sig ifrån alla trevligheter, nu hoppas vi på ett mycket mycket bättre 2021.
Gott slut. 
Solbritt

 

Lämna ett svar