Södra Norrbottens kennelklubb, Nordic Dog Show, Piteå juli 2023. Vilken dag det blev!!! BIR & BIM, BIS 3:a, 2 Nordic Cert


Stjärnan för dagen är Sunny Girl! BIR BIG BIS 3:a, Nordic CERT. Tiquila ’Zigge’ BIM Nordic CERT. Vi placerade oss som 3:e Bästa uppfödargrupp. Domare för dagen Kelly Anthony, Irland. Mycket trevlig. Så kul att Sunny fick visa framtassarna i ringen hon har alltid kommit i bakgrunden. Alla fick fin kritik tom, Ninja fick ex på 4:e plats bland tikarna, hon fick minus för sin höga svans tyvärr, annars jättefin kritik och inget CK pga svansen sa domaren. Pyzzel var anmäld i veteranklass men är så dålig så hon fick bara vara i bakgrunden, hon slog ju stort i Piteå för ett år sedan, också för en Irländsk domare. Vi var så nöjda med dagen och tur med vädret, regnet kom när allt var klart.

BIS placeringen, Så himla roligt